Vahermajärven leiri alkoi 2.8.2015 jännittyneissä tunnelmissa. Vettä satoi ja ukkosti, mikä oli mitä mainioin sää aloittaa leiri.  16 leiriläistä jätettiin seitsemänjäsenisen protutiimin huomaan sokeasti luottaen.

Fiiliksemme olivat jännittyneitä, mutta odotimme silti innolla tulevaa. Yleisiä toiveitamme leiriviikosta on tutustuminen uusiin ihmisiin, hyvä ilmapiiri ja hauskanpito, ehkä saada uusia näkemyksiä itsestään ja elämästä.

Iltapäivän aikana ehdimme tehdä kaikenlaista; leikkejä, tutustumista ja keskustelua esim. tulevaisuudesta ja aikuisuuteen siirtymisestä. Pidimme keskusteluhetkistä, sillä on mielenkiintoista kuulla toisten mielipiteitä ja päästä myös jakamaan omiaan. Pidimme myös erityisesti leikeistä, koska kuka nyt ei pitäisi pienistä leikkihetkistä silloin tällöin?

Päivästä jäi hyvät fiilikset ja odotamme innolla tulevaa viikkoa.

Tatu, Irene, Ella ja Sointu

Sarjassa Vahermajärven 2.8 – 9.8 leirin leiriläiset kertovat lehdessä päivä päivältä kuulumisistaan.

 

One thought on “Innostuksen sekaista jännitystä”
  1. Vau, hauska idea!
    t.
    Arkeen sopeutuva edellisen viikon Vahermatiimiläinen.

Comments are closed.