Moi kaikki karvapörriäiset!

Täällä ruudun toisella puolella turhanpäiväisistä ja välillä myös vähän järkevämmistä asioista teille höpöttelee hyvin pian 20 vuotta täyttävä maailmankansalainen nimeltään Mirri. Toistaiseksi hengailen vanhempien ja ihanan pikkukoiran seurana Kainuun korven keskuksessa (myös Kajaanina tunnettu kyläpahanen). Viime syksyn asustelin Etelä-Espanjassa, ja ensi viikolla muutan kevään ajaksi Irlannin maaseudulle. Kuten ehkä huomaattekin, paikallaan pysyminen tai itseni rajoittaminen ei oikein kuulu vahvuuksiini. Vahvuuksiini sen sijaan kuuluu Selviytyjät-maratonien pitäminen, uusien ruokalajien keksiminen, sydämeni pohjasta laulaminen ja kaikenlaisten tunteiden ylitunteminen. Minut saa suuttumaan vähättelemällä minua tai tunteitani, tai yksinkertaisesti vaan olemalla tietämätön idiootti.

Minut voi helpoiten bongata uimassa yöllä vaatteet päällä, ajelemassa pienellä punaisella autolla ympäri Suomea tai haahuilemassa ympäri Eurooppaa. Olen kuulemma ikääni vastuullisempi (tosin välillä 12-vuotiaan tavoin riehuva) joka tilanteen tilannehaukka. Innostun pikkulapsen tavoin dinosauruksista, apteekkishoppailusta ja kaikesta mustasta ja kimaltelevasta. Elämäni on pääosin matkustelua, haaveilua, kodinhoitoa ja hyväntuulisuutta. Mistä päästäänkin siihen otsikossa mainittuun itseni määrittelemiseen. Alla on kasa sanoja, jotka selittävät persoonaani aika hyvin – tulkitkaa miten tohdittekaan!

Hengitän blogi

Mitä täältä blogista tuleekaan löytymään? Pohdintoja, sekavaa selitystä, epätavanomaisista jutuista innostumista, Irlantia, matkustelua. Toisinaan pieni runo, tai fiktiivinen novelli. Välillä kenties jotain järkevääkin – aika näyttää! Tervetuloa lukemaan höpinöitäni!

TL;DR: Nimi on Mirri, kirpeät karkit ovat helvetistä, ruoka on hyvää ja dinosaurukset on parhaita. Blogini on kuin sukkalaatikkoni: iloinen ja värikäs sekamelska.

One thought on “Määrittelen itseni”
  1. Hih, tulinpa hyvälle mielelle tästä blogin aloituksesta! Vaikutat kiinnostavalta tyypiltä ja jään seurailemaan tulevia postauksiasi. :)

Comments are closed.