Mulla on ollut mahtavaa täällä. Ja edelleen mä olen sitä mieltä, että tää koko idea ja päätös tulla tänne, on ollu yks mun elämän parhaimmista. Ja mulla on tästä etuoikeutettu olo, että mun ja tosi monen muun kaltasille ihmisille on tälläsiä leirejä ja juttuja koska mä oon päässyt tutustumaan niin upeisiin ihmisiin ja keskustelemaan tosi niinku avaavista ja mielenkiintosista asioista. Mut samalla tää on mulle jotenkin extremely raskast jotenkin kun kokoajan niin paljon mielipiteitä ja asioita mielessä kaikesta. Täällä niinkun kokoajan puhutaan raskaista asioita jotka koskee ja koskettaa mua tavalla tai toisella ja mä olen viikon ikään kuin jumissa täällä Nuuxiossa niiden kanssa. Mut silti, en mä kadu mitään.

Keskiviikkona meillä oli täällä mahtavia keskusteluja mm. päihteistä, riippuvuuksista ja terveydestä ja ne oli jotenkin mulle tosi kiinnostavia ja niistä mulla riitti puhuttavaa.

Torstai aamu ei lähtenyt mulla vaan käyntiin. 4h yöunet takana, ja näissä huoneissa on törkeen kylmä. Mua ahdsti jotenkin kauheesti täällä oleminen, enkä sen koommin osaa selittää sitä joten mulla meni iso osa tästä päivästä ”hukkaan”. Mutta taas tosi iso kiitos ohjaajille ja mun ihanille, mahtaville uusille kavereille jotka piristi mua täällä ja ikään kuin toi mut takasin maan pinnalle. Iltapäivä ja ilta oli mulla tosi mahtavia ja mulla taas sika hyvä fiilis.

Torstaina puhuttiin uskonnoista ja pienissä ryhmissä keksittiin omat uskonnot ja meillä oli lit idea. Se oli ”Jedismi” ja yks tyttö mun ryhmässä piirsi törkeän upeen logon meille.

IMG_3301

Eli vaikka oli silleen tosi tunteikas päivä, oon tosi kiitollinen edelleen mun kaikista kokemuksista täällä ja mä en vaihtais hetkeäkään.

Luka Tienhaara (@lukatienhaara)