Tervetuloa lukemaan uutta verkossa ilmestyvää Protu-lehteä. Tarkoituksenamme on tehdä kiinnostavaa verkkolehteä. Sellaista, joka pystyy paperilehteä paremmin herättämään keskustelua, reagoimaan Protun ja maailman tapahtumiin sekä hyödyntämään sellaisia medianmuotoja, joihin paperi ei taivu.

Verkkolehdessä toimituksen sisältö jakaantuu samoin kuin paperisessakin lehdessä. Julkaisemme juttuja, jotka koskettavat järjestöämme, avaraa maailmaa tai kulttuuria. Uutta ja kiinnostavinta ovat kuitenkin monipuoliset blogit ja mahdollisuus mielipidekirjoitteluun sekä keskusteluun. Aiomme tehdä verkkolehteä, jossa on yhä enemmän kyse siitä mistä koko Protussakin: ajatusten herättämisestä, keskustelusta, erilaisten näkemysten ja ihmisten kohtaamisesta sekä yhteisöllisyydestä.

Lukekaa, kommentoikaa ja nauttikaa! Älkää epäröikö lähettää mielipidekirjoituksia tai muitakaan artikkeleita. Olkaa yhteyksissä myös parannusehdotusten osalta. Verkkolehti on avattu, mutta sen kehittäminen jatkuu.