PäätoimittajaOlemme Protu-lehdessä tänä vuonna onnistuneet erinomaisesti.

Olemme tehneet lehden parhaiksi kehuttuja numeroita.

Olemme onnistuneet tekemään verkkolehdestä sen jäsenistön keskustelualustan, joksi sen tarkoitimme – tai ainakin kasvisruokakeskustelun ajaksi onnistuimme.

Olemme saaneet lehdelle ensimmäisiä tilauksia. Näistä on erityisesti kiittäminen argumentaatiokortteja, jotka ovat nekin olleet ilmeisen pidettyjä.

Tulevana vuonna aiomme kuitenkin onnistua vielä paremmin. Aiomme tehdä laadukkaampia numeroita ja aktiivisempaa verkkolehteä.

Mutta onnistumisemme, ja mitä nämä tavoitteet konkreettisesti tarkoittavat, on sinusta kiinni. Lähde mukaan lehteen niin voit olla tekemässä siitä juuri niin hyvää kuin haluaisit sen olevan.

Meillä on tarvetta toimittajille, kuvittajille, toimitussihteerille. Erityisesti toimitussihteerin pestiin olisi upea saada henkilö, joka tovin kuluttua haluaisi siirtyä päätoimittajaksi. Tämä ei kuitenkaan ole pestin hakemisen edellytys.

Toimitukseen hakeminen onnistuu täyttämällä lomake Protun sivuilla (https://www.protu.fi/lomake/20019) tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen lehti@protu.fi.