horosk

Kuva: Julle Ulpovaara

 

 

OINAS

Varo, ettei seitankinkku pala pohjaan! Muista olla kiltti joulupukille, sillä pian eteesi tupsahtaa melkoinen mahdollisuus. Se tuo tosin epäonnea helmikuuhun saakka.

Ensi vuoden motto: chill bro

 

HÄRKÄ

Pehmeimmästä viltistä riiteleminen alkaa väsyttää sinua. Ehkä on aika vain mennä unten maille. Ensi keväänä rikastut, on se sitten maallista mammonaa tai jotain muuta!

Ensi vuoden motto: muista rakastaa myös itseäsi <3

 

KAKSOSET

Pidä silmät auki, sillä tontut saattavat kurkistella! Huomenna saat kuulla jonkinlaisia mullistavia uutisia. Osta jouluvalot!

Ensi vuoden motto: ei ole koiraa karvoihin katsominen

 

RAPU

Joulun tuoma seesteinen olotila jatkuu vielä uuden vuoden puolelle. Pidä sukkasi värikkäinä ja nenäliinat lähellä! Uudenvuoden raketit antavat sinulle voimaa.

Ensi vuoden motto: ei itku auta markkinoilla

 

LEIJONA

Jouluvalot alkavat kärventää herkkää hipiääsi. On aika siirtyä sivuun valokeilasta ja antaa muille mahdollisuus. Vältä pyöräilyä ilman nastarenkaita, se on vaarallista.

Ensi vuoden motto: varokaa heikkoa jäätä

 

NEITSYT

Joulun ei tarvi olla niin täydellinen. Palanut porkkanalaatikko on hauska muisto ensi vuonna. Hellitä hieman ja nauti! Suomi100 ei jatku ikuisesti. Kai olet jo katsonut Tuntemattoman?

Ensi vuoden motto:  live, love, laugh

 

VAAKA

Tasapainosi järkkyy. Kumpi painaa kupissa enemmän, avaamaton vai avattu paketti? Kuuntele vakaata sydäntäsi, se kertoo suunnan. Anna lapasesi lahjaksi seuraavalle vastaantulijalle. Se tuo onnea.

Ensi vuoden motto: ei kipuu ei hyötyy

 

SKORPIONI

Joulu ei ole hyvä aika kantaa kaunaa sukulaisille. Syvälliset keskustelut joulupukin olemassaolosta tuovat sinulle elinvoimaa. Muistele viime vuoden joulua: mikä oli paras syömäsi herkku?

Ensi vuoden motto: battleräppärinki on joskus oltava alasti

 

JOUSIMIES

Perfektionistisuutesi voi koitua kohtalokkaaksi! Muista kiittää joulupukkia, vaikka hän ei toisi juuri sitä mieleisintä pakettia. Jo huomenna saatat saada loistouutisia. Ensi vuosi tulee olemaan hyvä sinulle.

Ensi vuoden motto: paketti kerrallaan…

 

KAURIS

Uurastuksesi on tuottanut hedelmää ja voit vihdoin syödä kaikki joulusuklaat. Marmeladit kannattaa jättää muille, sillä ne tuovat vain ongelmia. Verhojen avaaminen helpottaa oloa.

Ensi vuoden motto: älä tule paha kakku tule hyvä kakku

 

VESIMIES

Uskosi tulevaisuuteen on vankka. Kannattaa pysyä toiveikkaana! Stressikausi on ohi ja joulutortut odottavat uunissa. Sormesi kaipaavat tekemistä: opettele soittamaan uutta soitinta.

Ensi vuoden motto: hiljaa hyvä tulee

 

KALAT

Joulun alla on hyvä syventyä eksistentiaaliseen kriisiin ja runouteen. Päästä kaikki tunteet pihalle! Uudenvuodenaattona liukastut, ja se tuo valtavan onnen elämääsi. Himmennä jouluvalot.

Ensi vuoden motto: levitä siipesi, elämä kantaa

 

Natalia Karjalainen & Ruska Miettunen