Jos on itse saanut kokea jotain upeaa, siitä on hyvä levittää sanaa.
Kuka tahansa Protu-leirin käynyt voi käydä koulutiedottomassa eli kertomassa koululuokille leireistämme.

Koulutiedottomalla voi tehdä palveluksen järjestöllemme. Suurin palvelus tehdään kuitenkin kuuntelijoille. Parhaimmillaan useampi heistä innostuu lähtemään leirille, joka jättää lähtemättömän muiston. Harvoin voi yhtä helposti olla muuttamassa lähes tuntemattomien ihmisten elämänkulkua.

Vaikka koulutiedottaminen on vapaaehtoistyötä, on se myös palkitsevaa. Saa kertoa uusille ihmisille toiminnastamme ja toteuttaa itseään. Mikään pakkohan ei koulutiedotuksen ole olla pelkää luennointia. Leikittäminen ja muu kuuntelijoiden osallistaminen on suotavaa!

Ohjeet koulutiedottamiseen löydät Protun sivuilta:

https://www.protu.fi/mukaan-toimintaan/koulutiedottajaksi

 


Hyvien tekojen joulukalenteri kokoaa 24 tapaa tehdä hyvää.