Haluatko tasa-arvoisemman maailman?
Haluatko Suomen, jossa on toimivat julkiset palvelut? Palvelut, jotka ovat ilmaisia tai lähes ilmaisia ja laadukkaita?
Haluatko, että mahdollisimman monella on turvattu toimeentulo ja mahdollisuus hyvään elämään?

Jos haluat, on näiden asioiden saavuttamiseen yksi arkipäiväinen keino, jonka toteuttaminen ei vaadi paljoa. Maksa verosi. Kaikki tämä saadaan nimittäin suurilta osin aikaan valtion, kuntien ja koko julkisen sektorin avulla. Eikä julkinen sektori toimi,
ellei se saa verotuloja.

Verojen maksaminen on helppoa sillä yleensä se tapahtuu kuin itsestään. Välillä siihen voi kuitenkin joutua näkemään vaivaa. Näin esimerkiksi tapauksissa, joissa toimit työnantajana. Tällöin apuna voit verojen maksamisessa käyttää esimerkiksi seuraavasta osoitteesta löytyvää laskuria: https://www.palkka.fi/palkkalaskuri/

Ja jos olet saanut tietoosi jonkin hieman suuremman veronkierron, voit siitä ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen: verovilppi@vero.fi

 


Hyvien tekojen joulukalenteri kokoaa 24 tapaa tehdä hyvää.