Protu tukee yhdistyksenä tasa-arvoista avioliittolakia

Uutiset  
21.11.2014 klo 15:04

Protu tukee tasa-arvoista avioliittolakia

Protun hallitus on – syyskokousta kuulutaan – päättänyt, että Protu yhdistyksenä tukee tasa-arvoista avioliittolakia.

Perusteluiksi tälle mainitaan:

”Prometheus-leirin tuki ry haluaa olla mukana rakentamassa yhteiskuntaa, joka perustuu oikeudenmukaisuudelle ja toisista välittämiselle. Olemme leiritoiminnassamme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä SETA ry:n kanssa, jotta jokaisella nuorella olisi oikeus tulla hyväksytyksi omana itsenään, seksuaaliseen suuntautumiseensa ja sukupuoli-identiteettiinsä katsomatta. Tasa-arvoinen avioliittolaki edistäisi yhdenmukaista kohtelua yhteiskunnassa ja olisi siten askel kohti ihmisarvoa kunnioittavampaa Suomea.”

Kyseessä on ensimmäinen Protun tekemä kannanotto.